728x90logo rtl4 zwart

De winnaars worden bekend gemaakt in een live-uitzending op de Facebookpagina van De Beste Van Nederland.

Poll
Er kan niet meer worden gestemd!

Hulp bij het stemmen: per IP-adres kun je 1 x stemmen. Dat betekent dat je op je smartphone zowel op de WiFi als de 4G verbinding kunt stemmen. De losse vlogs kun je terugkijken op RTL XL (scroll naar beneden op deze pagina). Problemen met stemmen? Dit kan aan je internet verbinding liggen, ververs de pagina en / of probeer het later nog een keer. De poll sluit op vrijdag 19 juli om 12:00 uur.

Bekijk de uitzending op RTL4
op zaterdag 1 juni om 17:00 uur

En op zondag 2 juni om 15:00 uur
En op maandag 15 juli om 15:00 uur

De Beste van Nederland, de unieke koppeling van TV met online!

De presentatie van de Beste van Nederland is in handen van RTL gezicht Kevin Brouwer en zangeres Raffaëla Paton. De voice overs worden gedaan door Edwin Noorlander, bekend van Radio538.

Vlogs deze week te zien op RTL XL

Heb je de uitzending gezien, wil je stemmen maar twijfel je nog op wie? Geen nood! Op RTL XL kun je alle vlogs afzonderlijk van elkaar bekijken. Klik op het RTL XL logo, bekijk de vlog(s) die je wil en dan zien we je zo terug met een weloverwogen stem. Succes!

Volg De Beste van Nederland op Facebook!

De Facebook pagina van De Beste van Nederland vervult tijdens de vlog competitie op RTL4 een belangrijke rol. Op de pagina houden we niet alleen kijkers maar ook genomineerden op de hoogte van de wedstrijd. Daarnaast kun je alle perikelen rondom het programma volgen en zijn er geregeld prijzen te winnen. Met andere woorden; LIKE de pagina en blijf op de hoogte het meest interactieve programma van de Nederlandse televisie.

Hoe werkt het?

Bent u als bedrijf benaderd door onze redactie en bent u opgevallen in uw branche? Van harte gefeliciteerd! Als jullie besluiten mee te doen komt er een hele spannende maar vooral leuke tijd aan want jullie zijn onderdeel van ‘De Beste van Nederland’!

U gaat zelf vloggen en onze programma coördinatoren gaan u hierbij op alle mogelijke manieren helpen . Alle informatie ontvangt u per mail en de makers van het programma gaan uiteindelijk met u aan de slag om het beste eruit te halen.

Bent u benaderd en twijfelt u eraan om deel te nemen? Schroom niet om ons te bellen of mailen met uw vragen, wij staan u graag te woord.
Heel veel plezier met jullie deelname aan ‘De Beste van Nederland’.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!