YorComlogo rtl4 zwart

Het programma

logo rtl4 zwartVanaf 7 april 2018 barst de strijd weer los in ‘De Beste van Nederland’. In dit dynamische TV-programma van producent Stay in Touch Media, gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om deze felbegeerde titel. Verschillende beroepsgroepen en branches passeren de revue, waarin deelnemers uit de diverse provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen. Met leuke, persoonlijke en hier en daar (te) gekke en opvallende vlogs, gooien de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen. De kijker thuis bepaalt wie de leukste vlog heeft gemaakt en daarmee dus de winnaar moet worden.

Met ‘De Beste van Nederland’ is Stay in Touch Media succesvol een nieuwe weg ingeslagen op het gebied van televisie maken. Het klassieke bereik van RTL4 en de kracht van online en social media zorgen samen voor een sterk platform. Met de inzet van vlogs, krijgen de video inzendingen een extra persoonlijk karakter, waarin de creativiteit van ondernemers voor de leukste content zorgt.

Via de poll op deze website kunnen kijkers de vlogs na afloop terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet. Uiteraard mogen ondernemers daarnaast alles uit de kast halen om via eigen social media kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen. Het draait allemaal om één ding: wie maakt de leukste vlog van Nederland?! Het programma wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer en Raffaëla Paton. De voice-over wordt verzorgd door Edwin Noorlander, bekend van Radio 538. 

NK2B0186

DEELNEMERS INFORMATIE:
Ben je benaderd door onze redactie? Gefeliciteerd! Je wordt door ons uitgedaagd om mee te doen, een vlog te maken en zo Nederland te laten zien wat jullie in huis hebben. Er wordt een bijdrage verwacht om de wedstrijd groots aan te pakken. Door onze ervaren vlog experts worden jullie begeleid in dit spannende maar vooral leuke traject. De Beste van Nederland is een productie van Stay in Touch Media, uitgezonden bij RTL4. Vragen? www.stayintouchmedia.nl

SPELREGELS:
De stemming is transparant via de website (rtl.nl/debestevannederland) te volgen. In het begin van het productieproces zal een handleiding aan u worden versterkt en daarin staan voorwaarden waar u zicht aan dient te houden. In de handleiding staat o.a. aanleverspecificaties, manier van vloggen, Mediawet etc. Wanneer de poll sluit, zullen wij de algehele stemming bekijken en onderzoeken. Eventuele geautomatiseerde stemmen (dit zien wij als onrechtmatig verkregen stemmen) zullen door de producent in mindering worden gebracht op het eindpercentage. De producent behoud zich het recht om bij grote afwijkingen deelnemers te diskwalificeren. Publicatie van percentages (op TV en online) kan geen rechten aan worden ontleend. Het prijsgeven van data is ter discretie van Stay in Touch Media / RTL. De samenstelling van een aflevering / special komt zorgvuldig tot stand. De producent is bevoegd om zonder overleg keuzes te maken qua programmering. Deelnemers hebben geen invloed hierop. Het is deelnemers toegestaan om allerlei campagnes op te zetten om stemmen te werven. Denk hierbij aan social media campagnes, advertenties in de krant, lokale televisie of andere bijzondere acties.