YorComlogo rtl4 zwart

Het programma

logo rtl4 zwartVanaf zaterdag 18 november 2017 presenteert RTL4 ‘De Beste van Nederland’. In dit gloednieuwe tv programma van productiebedrijf Stay in Touch Media gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om deze felbegeerde titel. Verschillende beroepsgroepen passeren de revue, waarin de twaalf provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen.. Met leuke, persoonlijke en hier en daar (te) gekke en opvallende vlogs, gooien de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen. De kijker thuis bepaalt wie de leukste vlog heeft gemaakt en daarmee dus de winnaar moet worden.

Met ‘De Beste van Nederland’ slaat Stay in Touch Media een nieuwe weg in op het gebied van televisie maken. Het klassieke bereik van RTL4 en de kracht van online en social media zorgen samen voor een sterk platform. Met de inzet van vlogs, krijgen de video inzendingen een extra persoonlijk karakter, waarin de creativiteit van ondernemers voor de leukste content zorgt.

“Juist die eigenheid maken de vlogs vaak tot een hit, die je minder snel krijgt wanneer je met een cameraploeg op bezoek komt” aldus producent en presentator Kevin Brouwer. “Daarom laten we de deelnemers helemaal vrij om hun eigen content te maken. Professionele editors en de voice-over van Edwin Noorlander van Radio 538 zorgen vervolgens voor de finishing touch, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft”.

Via de poll op deze website kunnen kijkers de vlogs na afloop terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet. Uiteraard mogen ondernemers daarnaast alles uit de kast halen om via eigen social media kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen. Het draait allemaal om één ding: wie maakt de leukste vlog van Nederland?!