YorComlogo rtl4 zwart

Winnaars

Makelaars - Provincie Challenge

Jillis Baggerman Makelaardij B.V.

Jillis Baggerman Makelaardij B.V.

Jillis Baggerman Makelaardij heeft als provinciewinnaar van Gelderland gewonnen met 50,10% van de stemmen. Jillis Baggerman makelaardij bemiddelt in alle soorten woningen, van 1-kamer appartementen tot landhuizen.

Makelaars - VIP Challenge

Makelaarskantoor Langejan

Makelaarskantoor Langejan

Makelaarskantoor Langejan heeft als VIP gewonnen met 29.92% stemmen. Zij zijn al bijna 150 jaar makelaar in Rotterdam-Kralingen. Als makelaarskantoor richt Langejan zich in belangrijke mate op de begeleiding van de aan- en verkoop van woonhuizen.

Woonspecialisten - Provincie Challenge

Woonwinkel Entrée

Woonwinkel Entrée

Woonwinkel Entrée heeft als provinciewinnaar van Drenthe gewonnen met 44.02% van de stemmen. Woonwinkel Entrée is een betaalbare duizend-en-één dingen winkel met een gezellig koffie en theehuis. De woonwinkel zit in een prachtig oud pand.

Woonspecialisten - VIP Challenge

Glashandel P.B. Emmery B.V.

Glashandel P.B. Emmery B.V.

Glashandel Emmery B.V. heeft als VIP gewonnen met 31.99% stemmen. Emmery Groep is een gastvrij familiebedrijf in glas wat uitgegroeid is tot een betrouwbare en gespecialiseerde organisatie met vijf bedrijfsonderdelen. Emmery is er voor iedereen.

Overnachtingen - Provincie Challenge

Dolfijn Vakanties

Dolfijn Vakanties

Dolfijn Vakanties heeft als provinciewinnaar gewonnen met 35.67% van de stemmen. Dolfijn organiseert vakantiereizen voor mensen met een licht verstandelijke beperking vanaf 16 jaar. De reizen worden begeleid door vrijwillige reisbegeleiders.

Overnachtingen - VIP Challenge

Camping de Schatberg

Camping de Schatberg

Camping de Schatberg heeft als VIP gewonnen met 36.96% stemmen. De Schatberg is een veelzijdig vijfsterren vakantiepark te Sevenum, waar je het hele jaar door kan genieten. Een unieke locatie in de natuurrijke omgeving van de prachtige Noord-Limburgse Peel.

Bakkerijen - Provinciewinnaar

Bakker Klootwijk

Bakker Klootwijk

Bakker Klootwijk heeft gewonnen met 31.35% van de stemmen. Bakker Klootwijk is in haar 66-jarig bestaan uitgegroeid tot een ambachtelijk bakkersbedrijf dat innovatief en creatief te werk gaat. Producten zoals bijvoorbeeld het Poldervolkorenbrood en Romeo's zijn door Klootwijk ontwikkeld.

Slagerijen - Provinciewinnaar

Islamitische Slagerij Achmed Papa

Islamitische Slagerij Achmed Papa

Islamitische Slagerij Ahmed Papa heeft gewonnen met 27% van de stemmen. Ahmed Papa is de ontmoetingsplek van verschillende culturen. Hier bent je aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment van mals en verse vleesspecialiteiten.

Cafés - Provinciewinnaar

Café de Lollipop

Café de Lollipop

Cafe de Lollipop heeft gewonnen met 36% van de stemmen. De Lollipop is een feestcafé, cocktailbar, gaycafé en loungebar in het hartje van Tilburg. Ze zijn uitgeroepen tot de Top 3 beste uitgaansgelegenheid van Tilburg.