YorComlogo rtl4 zwart

Winnaars

Beautysalons - Provincie Challenge

Delia Skin Clinic

Delia Skin Clinic

Delia Skin Clinic heeft als provinciewinnaar van Noord-Holland gewonnen met 72,78% van de stemmen. Delia Skin Clinic gaat met jou aan de slag aan jouw huid voor een droomhuid en om deze weer stralend en gezond te krijgen.

Beautysalons - VIP Challenge

Lash & Brow Bar Groningen

Lash & Brow Bar Groningen

Lash & Brow Bar Groningen heeft als VIP gewonnen met 36,26% van de stemmen. Bij Lash & Brow bar Groningen kunt u voor een betaalbare prijs terecht voor diverse wenkbrauw- en wimperbehandelingen.

Dansscholen - Provincie Challenge

Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen

Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen

Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen heeft als provinciewinnaar van Zuid-Holland gewonnen met 16,05% van de stemmen. Met grote passie en oog voor talent staan alle afgestudeerde dansdocenten klaar om met de leerlingen aan de slag te gaan.

Dansscholen - VIP Challenge

Innerall Almelo

Innerall Almelo

Innerall Almelo heeft als VIP gewonnen met 25,67% van de stemmen. InnerAll wil mensen uit Almelo en omgeving verder brengen in hun creatieve proces, of dat nu met dans, kunst, muziek, theater, of iets daartussenin te maken heeft.

Delicatessenwinkels - Provincie Challenge

B&G Food and Lifestyle

B&G Food and Lifestyle

B&G Food and Lifestyle heeft als provinciewinnaar gewonnen met 32,69% van de stemmen. De 'B' staat voor Bijzonder en de 'G' voor Genieten, wat ze op de locatie willen realiseren.

Delicatessenwinkels - VIP Challenge

Harry De Smaakspecialist

Harry De Smaakspecialist

Harry De Smaakspecialist heeft als VIP gewonnen met 43,88% van de stemmen. Bij Harry de Smaakspecialist vindt u een groot assortiment kaas en delicatessen.

Fietsspecialisten - Challenge

2wielers Martin Jeurings

2wielers Martin Jeurings

2wielers Martin Jeuring heeft gewonnen met 16,32% van de stemmen. De voorraad van 2wielers Martin Jeuring bestaat uit kinderfietsen, stadsfietsen, lifestyle fietsen, elektrische fietsen en occasions. Kortom fietsplezier voor het hele gezin!

Tandartsen - Challenge

Van Asperen Tandheelkunde

Van Asperen Tandheelkunde

Van Asperen Tandheelkunde heeft gewonnen met 15,18% van de stemmen. Van Asperen Tandheelkunde te Bolsward is een gespecialiseerde en moderne kliniek volledig afgestemd op de hedendaagse vraag naar tandheelkundige zorg.

Groentespecialisten - Challenge

De Bananenboxer

De Bananenboxer

De Bananenboxer heeft gewonnen met 37,13% van de stemmen. De Bananenboxer staat al sinds 1942 op weekmarkten in Limburg. Hier kun je groenten, fruit en exoten shoppen in een unieke sfeer.

Uitstapjes - Challenge

Escape Room Kamer 237

Escape Room Kamer 237

Escape Room Kamer 237 heeft gewonnen met 16,66% van de stemmen. Deze Escape Room is bovenal een beleving! Emoties zoals angst, euforie, verbazing, stress, vreugde en trots volgen elkaar in een razend tempo op.

Makelaars - Provincie Challenge

Jillis Baggerman Makelaardij B.V.

Jillis Baggerman Makelaardij B.V.

Jillis Baggerman Makelaardij heeft als provinciewinnaar van Gelderland gewonnen met 50,10% van de stemmen. Jillis Baggerman makelaardij bemiddelt in alle soorten woningen, van 1-kamer appartementen tot landhuizen.

Makelaars - VIP Challenge

Makelaarskantoor Langejan

Makelaarskantoor Langejan

Makelaarskantoor Langejan heeft als VIP gewonnen met 29.92% stemmen. Zij zijn al bijna 150 jaar makelaar in Rotterdam-Kralingen. Als makelaarskantoor richt Langejan zich in belangrijke mate op de begeleiding van de aan- en verkoop van woonhuizen.

Woonspecialisten - Provincie Challenge

Woonwinkel Entrée

Woonwinkel Entrée

Woonwinkel Entrée heeft als provinciewinnaar van Drenthe gewonnen met 44.02% van de stemmen. Woonwinkel Entrée is een betaalbare duizend-en-één dingen winkel met een gezellig koffie en theehuis. De woonwinkel zit in een prachtig oud pand.

Woonspecialisten - VIP Challenge

Glashandel P.B. Emmery B.V.

Glashandel P.B. Emmery B.V.

Glashandel Emmery B.V. heeft als VIP gewonnen met 31.99% stemmen. Emmery Groep is een gastvrij familiebedrijf in glas wat uitgegroeid is tot een betrouwbare en gespecialiseerde organisatie met vijf bedrijfsonderdelen. Emmery is er voor iedereen.

Overnachtingen - Provincie Challenge

Dolfijn Vakanties

Dolfijn Vakanties

Dolfijn Vakanties heeft als provinciewinnaar gewonnen met 35.67% van de stemmen. Dolfijn organiseert vakantiereizen voor mensen met een licht verstandelijke beperking vanaf 16 jaar. De reizen worden begeleid door vrijwillige reisbegeleiders.

Overnachtingen - VIP Challenge

Camping de Schatberg

Camping de Schatberg

Camping de Schatberg heeft als VIP gewonnen met 36.96% stemmen. De Schatberg is een veelzijdig vijfsterren vakantiepark te Sevenum, waar je het hele jaar door kan genieten. Een unieke locatie in de natuurrijke omgeving van de prachtige Noord-Limburgse Peel.

Bakkerijen - Provinciewinnaar

Bakker Klootwijk

Bakker Klootwijk

Bakker Klootwijk heeft gewonnen met 31.35% van de stemmen. Bakker Klootwijk is in haar 66-jarig bestaan uitgegroeid tot een ambachtelijk bakkersbedrijf dat innovatief en creatief te werk gaat. Producten zoals bijvoorbeeld het Poldervolkorenbrood en Romeo's zijn door Klootwijk ontwikkeld.

Slagerijen - Provinciewinnaar

Islamitische Slagerij Achmed Papa

Islamitische Slagerij Achmed Papa

Islamitische Slagerij Ahmed Papa heeft gewonnen met 27% van de stemmen. Ahmed Papa is de ontmoetingsplek van verschillende culturen. Hier bent je aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment van mals en verse vleesspecialiteiten.

Cafés - Provinciewinnaar

Café de Lollipop

Café de Lollipop

Cafe de Lollipop heeft gewonnen met 36% van de stemmen. De Lollipop is een feestcafé, cocktailbar, gaycafé en loungebar in het hartje van Tilburg. Ze zijn uitgeroepen tot de Top 3 beste uitgaansgelegenheid van Tilburg.